About Esther

Sinds 2001 ben ik actief als uitvoerend schoonheidsspecialiste, als docente make-up én freelance make-up artist. In 2013 mijn eigen studio starten is dé beste beslissing die ik nam.

Mijn missie: Uw glimlach!
Elke vrouw verdient een ME-time moment, eens lekker aan jezelf denken en stralen, daar heeft iedereen rond jou baat bij!

Ik geloof dat een make-up sessie een heuse make-over kan betekenen en ook een make-over sessie je een fantastisch make-happy gevoel bezorgt. Daarom kleur ik graag uw bijzondere gelegenheid door mijn verscheidenheid aan services.

Mijn passie voor beauty ligt in het feit dat er voor mij niets mooier is dan uw glimlach dankzij mijn service. Een blije vrouw is immers een mooie vrouw!

Make-up & beauty studio

Enkel op afspraak

Ten Hoge 7
Antwerpen |Ekeren 2180
Belgium

Mogen wij vragen indien u belet bent, uw afspraak minimum 48h vooraf te annuleren om iemand anders nog deze afspraak te gunnen.

GRATIS PARKING BESCHIKBAAR

Openbaar vervoer op 5 min wandelafstand

Geen Bancontact, wel Mobile pay!

Maak een afspraak of stel een vraag

Via het contactformulier kan je eenvoudig een afspraak maken of een vraag stellen. Mogen wij vragen indien u belet bent, uw afspraak minimum 48h vooraf te annuleren om iemand anders deze afspraak nog te gunnen.

Recensies