Gelaatsverzorging

Als huidverzorgingsconsulente ben ik graag een coach voor uw huid! De gelaatsverzorgingen worden op maat van uw huidconditie en na zorgvuldige huidanalyse, aangeraden. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten van LOOKX DERMOCOSMETICS kan u rekenen op een ware weldaad voor uw huid, alsook een zichtbare huidverbetering. LOOKX SKINCARE staat als Zwitserse skin bio technologie voor een Ecocert label en dierproefvrije cosmetica. Alle producten zijn dermatologisch en klinisch getest.

Kennismakingsgelaatverzorging

Uw eerste gelaatsverzorging? Geen probleem!

Aan de hand een kennismakingsgesprek leer ik graag uw wensen kennen qua huidverzorging, door een grondige huidanalyse leer ik ook de noden van uw huid kennen. Zo kan ik als huidcoach u correct adviseren in uw huidverzorgingsritueel en het advies meteen toepassen bij de eerste gelaatsverzorging. U hebt maar 1 huid, laat mij ze samen met u in de beste conditie brengen en houden.

Individueel skincare advies workshop

Bij een grondige huidanalyse nemen we uw huid onder de loep. Waarna we stap voor stap uw skincare routine bespreken, en ik u leer hou u uw huid zelf thuis verzorgt voor een optimaal resultaat van uw gelaatsproducten. Als huidcoach ga ik samen met u uw huid in optimale conditie brengen.

Intens boost gelaatsverzorging

Intense luxe gelaatsverzorging op maat van uw huidconditie voor intense huidverbetering. Door een intensieve peeling, luxe lip & oogverzorging alsook speciaal masker geniet uw huid van een ware anti–aging huidconditionering. De ingrediënten bij deze verzorging worden zorgvuldig uitgekozen op basis van uw huidconditie. Een deugddoende manuele verzorging met aandacht voor ontspanning. 
U kiest zelf welke ” probleemzone” u extra aandacht wenst te geven aan de hand van de optionele krachtpatsers.

Balans gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging aangepast aan het seizoen en uw huidconditie, om ze terug in balans te brengen. Een deugddoende manuele verzorging met aandacht voor ontspanning.
Ingrediënten die de huid terug kalmeren, hydrateren en verzachten. Na een huidanalyse wordt op maat van uw huid een verzorging uitgestippeld die aan de nood van uw huid voldoet.

Pure Skin gelaatsreiniging

Gelaatsverzorging met een efficiente zuiverende, talgregulerende en kalmerende werking, specifiek voor de jeugdige onzuivere huid. Met aandacht voor de zwarte puntjes, gerstekorrels..