Make-up sessies

Make-up voor elke gelegenheid

Naturelle dag make-up, glamour avond make-up of een andere bijzondere make-up afspraak?
Op maat van uw gelegenheid zoeken we samen naar uw gepaste look waar u zich goed in voelt.
Dat extra laagje zelfvertrouwen dat u doet stralen!

Persoonlijk make-up advies

Leer zelf hoe je make-up best aanbrengt voor jouw gelaat en stijl. Jij en ik gaan samen op zoek naar jouw kleuren en texturen aangepast aan uw stijl en uw behoefte. Ik leer u stap voor stap een nieuwe make-up routine, we noteren alles en maken een voor & na foto. Zo hebt u alle informatie mee naar huis om jouw nieuwe make-up routine thuis verder vol te houden.

Try-out bruidsmake-up

Maak jouw dag tot in de puntjes compleet met de gepaste make-up look. Tijdens deze sessie nemen we samen uitgebreid de tijd om jouw stijl wensen in de gepaste make-up look te brengen. We noteren alle details en maken een foto zodat op jouw huwelijksdag de make-up service vlot verloopt. Het is aan te raden deze sessie te boeken op een dag dat je je outfit passessie en hairstyling ook afspreekt, zo ziet u meteen het gehele plaatje samen.

Huwelijksmake-up op locatie

Op jouw grote dag kom ik op jouw locatie je make-up aanbrengen. Bij het krieken van de dag of heb je een middag ceremonie, we plannen alles in op maat van uw gelegenheid. Zijn er nog andere dames die wensen te profiteren van de make-up service, dan voorzien we make-up voor je hele gezelschap. Dankzij onze meer dan 15 jaar ervaring in de bruidsmake-up service kan u rekenen op een complete styling van u en uw gasten met een team van beauty specialisten.

Hairstyling bij make-up

Vlecht en opsteekwerk, krullen of styling op zelfgewassen haar om je make-up look tot in de puntjes af te werken. Komt u in de studio voor uw make-up dan is een hairstyling een ideale afwerking voor uw feestelijke gelegenheid.

Ladies night make-up sessie

Een avondje uit onder de dames, laat je professioneel opmaken in groep, een hapje en een drankje en een leuk muziekje om alvast in de sfeer te komen. Elke dame krijgt een persoonlijke look aangemeten, waar zij zich goed bij voelt. Sit back & relax with the girls! Ook mogelijk op verplaatsing.