Pro Peels

Als huidverzorgingsconsulente ben ik graag een coach voor uw huid! De huidverzorgingen worden op maat van uw huidconditie en na zorgvuldige huidanalyse, aangeraden. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten van MEDI+DERMA kan u rekenen op gecontroleerde veilige fruitzuurbehandelingen.

Professionele peeling by Medi derma

Mediderma is een vooruitstrevend medisch-cosmetisch merk met een aanbod voor elke esthetische professional.

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet-invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-aging van gelaat, huidversteviging en verbetering. 

Wat Mediderma echter nog steeds uniek op de wereldmarkt maakt is de mogelijkheid om sterke anti-aging ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren, met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant !

Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.

Mediderma biedt oplossingen voor: 

Chronologische huidveroudering
Fijne lijntjes en diepe rimpels
Pigmentproblemen
Couperose en rosacea
Hydratatie problemen
Acné
. De Pro peelings worden op maat van uw huidconditie aangeraden na een grondige analyse. 

. Deze vereisen altijd correcte thuis verzorging en UV bescherming!