Dermalux Led huidtherapie

DermaluxTM staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dermalux combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

De “AESTHETICS AWARD WINNING” behandeling bestaat eruit om de huid te voorzien met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg.

Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Fotodynamische Therapie (PDT)

Uniek aan Dermalux is dat PDT kan worden toegepast met de drie klinische golflengtes, nl rood (633nm), blauw (415nm) en NIR (830nm) of een combinatie ervan afhankelijk van de aard van de problematiek.

Wat doet Dermalux voor u?

633 nm ROOD + 830 nm NIR licht

415 nm BLAUW

Voor wie is Dermalux niet mogelijk?

Hoe veilig is deze behandeling?

Dermalux fototherapie is maakt geen gebruik van UV, warmte of chemische stralen dus is er geen gevaar. Het is zelfs 1 van de veiligste manieren om alle huidtypes en huidcondities te behandelen zonder risico’s of hersteltijd.
Welke huidverbeteringskuur is best voor u
Fruitzuren voor:

PIGMENTVLEKKEN / VERKLEURINGEN / PASSIEVE POST ACNE / FIJNE DROOGTELIJNTJES / ONZUIVERHEDEN / ROSACEA / ROODHEID

Hydrabrasie voor:

VALE TEINT / GROVE PORIEN / PASSIEVE ACNE/ DESHYDRATATIE / LITTEKENS / ANTI AGING / ONZUIVERHEDEN / DROGE HUID