Workshops

Individueel make-up advies workshop

Stap voor stap noteren we uw persoonlijk make-up advies. Op maat van uw smaak alsook levensstijl. Een op en top make-up moment met alle aandacht voor hoe U zélf make-up kan aanbrengen.
Reken 90 minuten tijd uit voor jezelf om deze nieuwe look aan te meten

Vind op Facebook & Instagram voorbeeld foto’s 

Make-up of Skincare workshop in groep

Niets zo gezellig als met een groepje dames, collega’s, vriendinnen of familie een workshop te volgen. Stap voor stap advies op maat, alle materialen door Make-over studio voorzien.

Kleurrijke, leerrijke FUN-time onder friends, met indien gewenst een leuke groepsfoto voor & na de workshop. 

Vind op Facebook & Instagram voorbeeld foto’s 

Individueel skincare advies workshop

Bij een grondige huidanalyse nemen we uw huid onder de loupe. Waarna we stap voor stap uw skincare routine bespreken, en ik u leer hou u uw huid zelf thuis verzorgt voor een optimaal resulaat van uw gelaatsproducten. Als huidcoach ga ik samen met u uw huid in optimale conditie brengen.

Vrijgezellen make-up workshop

Met de bruid als “ star of the moment” gaan we allen samen aan de slag met make-up, om zo stap voor stap een make-up advies te volgen. Een glaasje, een bende friends en we maken er een fun & kleurrijk moment van vol make-up tips & tricks. Met een extra attentie voor de bruid.

Bijzondere wensen? Bespreek een formule op maat. 
Vind op Facebook & Instagram voorbeeld foto’s 

Thema workshops op maat

Hairstyling of kleur & stijl workshops op maat van uw groep of gelegenheid. In samenwerking met mijn professionele collega’s bieden we alle beauty workshops aan op maat. Denk aan een moeder – dochter workshop, een verjaardag vieren, of iemand bijzonder in de bloemetjes zetten.. voor eender welke gelegenheid maken we er een kleurrijke gezelligheid van. Vraag naar de mogelijkheden.