Coolift Cryocarboxy

MOVE OVER BOTOX , HERE COMES FROTOX

De Coolifting beautygun zorgt voor een intense huidverjonging, stelt de nood aan een botox uit.
Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment voor mimische droogtelijntjes, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden. 

Coolifting, wat is dat?

De Coolifting beautygun pushed onder hoge druk hyaluronzuur, VIT C peptiden, Glycol & Kojizuur, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 graden C ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden, krijgt de huid diepwerkende stoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekjes) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en rimpels verstrakken. De huid oogt helderder en verkleuring vervaagd. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg bij een kuur. 

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de luie huid.

Waarom Coolift kiezen?

De dermis bestaat  30% uit collageen. Al van ons 25 ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1% , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van veroudering begint  waar te nemen . Die achteruitgang in combinatie met externe factoren als UV, roken, medicatie ect. laat zijn sporen na op de huid.

Zo zullen de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt wat luier ,verliest zijn volume en stevigheid.
Door mimische spiercontracties gaat de huid permanente lijntjes vertonen. 

Je kan botox en fillers  uitgestellen door deze frotox behandeling, of het is een aanvulling aangezien, botox niet in de onderste oogzone mag komen, daar waar Coolift wel kan komen. 

Zonder pijn, zonder downtime nadelen. 

Kan het hele jaar door, ook in hoogzomer maanden. 

MOVE OVER BOTOX HERE COMES FROTOX!

Welk resultaat mag ik verwachten?

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt instant gladder, oppervlakkige droogtelijntjes verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Verkleuringen vervagen waardoor de teint helder oogt.

Deze behandeling is dus ideaal voor een instant skin boost voor een bijzondere gelegenheid of voor een intense vermoeidheid van de huid te vervagen. De huid vernieuwd op 4 weken dus zonder onderhoud zal dit resultaat niet blijvend zijn. 

Een totale kuur bestaat uit 8 behandelingen met een tussenpauze van 1 à 2 weken. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

 De -20 graden C voelen op de huid als bevrozen regen en is dus compleet pijnloos! 

! U moet 14 dagen wachten na een filler of botox voor u de Coolift ondergaat. 
! We raden aan dagelijks een SPF te dragen als dagbescherming en voor het behoud van uw resultaat. 


Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Bij iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine piek aan en worden deze terug op actief gezet.

Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageen aanmaak en de huidveroudering stop te zetten . 

Ook raad ik graag aan met het Collageen booster & vit C supplement je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien, en ze te beschermen met een SPF 30 minimum om het resultaat zo lang mogelijk te behouden. 

Neem een kijkje op de prijslijst voor een up to date prijs van de Coolift beautybehandeling.